Een wandeling op Dartmoor

Great Kneeset
Uitzicht vanaf Great Kneeset, over Little Kneeset, Amicombe Hill en Great Mis Tor in de verte

In de berichten komen verhalen over mijn wandelingen op Dartmoor, bij mooi en lelijk weer, hoewel regen veel interessanter is dan zon.

Bij de Kunstroute Renkum in juni 2022 stelde ik in het vooruitzicht dat in september de eerste berichten van mijn blog over Dartmoor zouden verschijnen. Het is nu al 2 oktober!
Ik ben begonnen met het andere blog, de etstechnieken. Omdat het nu de Maand van de Grafiek is, leek het me een goed moment om met het grafiekblog naar buiten te treden. Daarom heb ik daar het eerst aan gewerkt.

Maar er is nog een reden voor het uitstel. In mijn atelier hangen de prikborden vol schema’s hoe ik mijn verhalen over Dartmoor zal indelen. De belangrijkste items en trefwoorden kan ik er zó afplukken. Maar…. wat voor mij de kernpunten van mijn verhaal zijn, zal door Google nooit gevonden worden. Niemand zal googlen op “de illusie van de vierkante centimeter”, “het natte Niets” of “het gevulde Niets”.

Google kan de pot op…. maar ik heb Google wel nodig.

Ik moet mijn verhaal ophangen aan termen waar mensen wel naar zoeken. Tegelijkertijd moet het wel mijn eigen verhaal blijven. De termen van het grafiekblog zijn veel concreter. Daar kan ik nu mee oefenen.

Houd mijn blog in de gaten, ik kom er heus wel.

Plaats een reactie